Zásady ochrany osobných údajov

Kto sme

Adresa našej webovej stránky je: https://www.genedu.sk. Poskytujeme rekvalifikačné a kompetenčné kurzy.

Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame

Komentáre

Keď návštevníci webu zanechávajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Kontaktné formuláre

Stránka Genedu.sk spracúva osobné údaje na plnenie svojich záväzkov voči Záujemcom a to najmä pri vystavení faktúry, kontaktovaní Záujemcu v súvislosti so zaslaním potvrdzujúceho e – mailu a zaslaním údajov k platbe v zmysle čl.  VOP, oboznámení Účastníka rekvalifiakačného / kompetečného kurzu s možnosťou registrácie pre nasledujúce obdobie a za účelom zasielania reklamných správ týkajúcich sa produktov Genedu, či tretích strán. Odoslaním registračného formulára Záujemca vyjadruje súhlas so zasielaním reklamných správ.

 

Stránka Genedu ďalej spracúva osobné údaje v prospech Záujemcu za účelom vedenia histórie jeho registrácií a zvýšenia komfortu jeho ďalších registrácií prostredníctvom automatického predvyplnenia registračného formulára. Jozef Slaný prevádzkovateľ stránky Genedu zodpovedá za to, že tieto osobné údaje nebudú použité na iné účely, najmä nebudú sprístupnené tretím osobám okrem rozsahu potrebného na splnenie si záväzkov stránky Genedu. podľa týchto VOP, respektíve zasielania reklamných správ, ak si ich Záujemca vyžiadal. Oprávnenia stránky Genedu na použitie osobných údajov v prípadoch uvedených v zákone č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov tým nie sú dotknuté.

 

Súbory cookies

Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok.

Ak máte na našej webovej stránke účet a prihlásite sa, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú zrušené pri zatvorení prehliadača.

Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. 

Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Prevádzkovateľ stránky Genedu využíva funkciu “cookies” od spoločnosti Facebook a Google, ktorá zaznamenáva pohyb Záujemcu a učastníkov v rámci Stránky. Informácie získané vďaka službe „cookies“ slúžia na personalizovanie ponuky, vylepšenie Stránky a zlepšenie zákazníckej podpory. Služba „cookies“ zároveň zabezpečuje zobrazovanie reklamy prevádzkovateľa stránky Genedu. a jej produktov na iných webových stránkach prezeraných Záujemcom a Účastníkov našich kurzov.

Aby naša webstránka fungovala správne a bola pre užívateľov personalizovaná tj. čo najlepšie napĺňala ich potreby používame cookies. Používame ich niekoľko druhov.

 

Technické cookies: k tomu, aby naša internetová stránka fungovala správne (napr. aby ste si mohli vytvoriť profil, prihlásiť sa a nakupovať tovar služby), používame technické cookies. Bez nich by naša stránka vôbec nemohla fungovať.

 

Funkčné cookies: aby ste sa nemuseli stále prihlasovať a aby ste nemuseli opakovane nastavovať vaše preferencie pomáhajú vám funkčné cookies. V tomto prípade je vaše heslo vždy zašifrované. Používanie týchto cookies nie je nutné, ale výrazne vám spríjemnia a spohodlnia návštevu našej webstránky.

 

Analytické cookies: analytické cookies nám pomáhajú vylepšiť našu internetovú stránku, z čoho vo výsledku ťažíte vy. Analytické cookies sú na našej webstránke zhromažďované skriptom spoločnosti Google Inc., ktorá následne tieto dáta anonymizuje. Po anonymizácii sa už nejedná o osobné údaje, pretože anonymizované cookies nie je možné priradiť konkrétnemu používateľovi, resp. konkrétnej osobe. My pracujeme iba s cookies v anonymizovanej podobe. Preto z cookies nedokážeme zistiť, ako sa konkrétny užívateľ na našom webu správal (aké stránky navštívil a aké služby si objednal apod.) Poznatky z týchto cookies používame aj pre reklamné účely, kde vám na základe týchto údajov môžeme zobrazovať reklamu aj na cudzích webových stránkach, ktoré považujeme pre vás ako relevantné (vhodné).

 

Pokiaľ chcete mať kontrolu na tým, ako vaše analytické cookies spracovávame, môžete používať prídavný program od Googlu (je ho možné spustiť iba z počítača – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout). Zároveň našich zákazníkov informujeme o možnostiach, ako spracovanie cookies zakázať. Stačí používať niektorý z bežných internetových prehliadačov (napr. Opera, Safari, Chrome ) so zapnutou funkciou anonymného prehliadania, ktorá zabráni ukladania údajov o navštívených weboch, prípadne si môžete ukladanie cookies úplne zakázať. Pokiaľ ale zakážete aj spracovanie technických a funkčných cookies, znemožníte tým fungovanie niektorým funkciám, ktoré vám pomáhajú. Spracovanie analytických cookies z našej strany môžete mať ľahko pod kontrolu, pokiaľ budete používať prídavný program od Googlu ( je možné spustiť iba z počítača – https://tools.google.com/dlpage/gaoptout).

 

 

Analytika

S kým zdieľame vaše údaje

S pluginom woocomerce: 

 

Kto v našom tíme má prístup

Členovia nášho tímu majú prístup k informáciám, ktoré nám poskytnete. Napríklad administrátori aj správcovia obchodov majú prístup:

  • Informácie o objednávke ako, čo bolo zakúpené, kedy, kde sa má odoslať, a
  • Informácie o zákazníkovi, ako je vaše meno, e-mailová adresa a informácie o fakturácii a dodaní.

Členovia nášho tímu majú prístup k týmto informáciám, ktoré pomáhajú spracovávať objednávky, reklamácie a venovať sa vašim otázkam.

Čo zdieľame s ostatnými

 

Platby

V tejto sekcií prosím uveďte tretie strany, ktoré spracovávajú platby na Vašej stránke z dôvodu toho, že prichádzajú do styku s údajmi zákazníkov. Pridali sme PayPal ako príklad, ale v prípade že PayPal nevyužívate, prosím odstráňte ho.

Prijímame platby prostredníctvom služby PayPal. Pri spracovávaní platieb sa niektoré vaše údaje odošlú do služby PayPal vrátane informácií, ktoré sú potrebné na spracovanie alebo podporu platby, ako je celková suma nákupu a fakturačné údaje.

Viac podrobností nájdete v Pravidlách ochrany osobných údajov služby PayPal.

 

So spoločnosťou MailerLite:

V prípade, že si Záujemca pri registrácii vyžiada zasielanie aktuálnych informácií o ponuke stránky Genedu. a jej partnerov označením príslušného poľa, ich poskytovanie sa uskutoční zasielaním na kontaktnú e – mailovú adresu Záujemcu.

O zrušenie tejto služby môže Záujemca, resp. Člen programu požiadať elektronickou poštou na adrese: . Odosielanie je realizované prostredníctvom technických prostriedkov spoločnosti MailerLite – Jono Basanavičiaus g. 15, Vilnius 03108, Litva, ktorej sú za týmto účelom poskytované osobné údaje v rozsahu emailová adresa, meno, priezvisko v prípade fyzickej osoby – spotrebiteľa a emailová adresa.

 

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu.

Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

 

Údaje uchováme po dobu minimálne 10 rokov. 

 

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

 

Aké údaje uchovávame a kedy?

Kam posielame vaše údaje

Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.